Fördelen med fristugan är att den levereras färdigbyggd med yttertaksbeklädanad som enda arbete på plats. Fristugan levereras mot offert exakt dit du vill ha den och vid tillfälle för leverans följer två av våra duktiga hantverkare med för att under 1 dag lägga sista handen vid stugan, detta ingår i priset.

Fristugan byggs i en begränsad upplaga då vi är ett litet företag som lägger stor vikt vid att bygga just din drömstuga. Därför är det först till kvarn som gäller och leveranstider kan variera.

I priset ingår ritningar för att kunna göra en anmälan till kommunen, ritningar för grund följer också med. Vid leverans är det en förutsättning att grunden är gjord i god tid innan, denna ingår ej i priset, vid önskemål gör vi denna mot offert.

Fristugan levereras i två varianter, en för inkoppling av vatten, avlopp och el. Anslutningen kräver en enklare installation av rörmokare och elektriker på plats, detta ingår ej i priset då det varierar väldigt på hur förutsättningarna på tomten ser ut.

Variant nummer 2 drivs av gasol och uppladdningsbar el, denna kan placeras varsomhelst och kräver ej någon installation. Denna stuga fungerar perfekt som en helt oberoende stuga för friluftsliv, som tex jakt eller fiskestuga. Denna stuga är för övrigt precis samma stuga som den första med endast små justeringar.

Vid intresse visar vi er gärna vår visningsstuga (samma som på hemsidan) och guidar er igenom möjligheterna med fristugan. Tillsammans sitter vi ned över en kopp kaffe och går igenom era önskemål för att kunna lämna offert och bygga den kostymanpassad just efter dig.

Priset på fristugan börjar på 330.000:-sek ink moms och varierar efter dina önskemål.


© Copyright Sibea AB. Design and technique Mart Knibbe. 3D visualizations Bass Advies.

KONTAKT

Sibea AB
Johan Arnell
mobil: 0733 563 151
E-post: info@fristuga.se
bergese 2
51193 Torestorp

×